Expres Menu
312
Lahodná svačinka z krůtích jater s mandlemi a brusinkami. Lze jíst samostatně nebo namazat na pečivo.
Nemusíte skladovat v lednici a hravě se vejde i do kapsy.
...
311
Kousky hovězí plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí.
NÁŠ TIP! Maso je chutné i za studena. Je vhodné pro rychlou přípravu pomazánek, polévek, omáček a...
701
Kousky vepřové plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí.
NÁŠ TIP! Maso je chutné i za studena. Je vhodné pro rychlou přípravu pomazánek, polévek,...
707
Rizoto z vepřové plece a rýže parboiled, kterému svěží chuť dodávají rajčata, paprika, cibule a hrášek.
KM1010
Libové plátky hovězího masa dušené v omáčce z kořenové zeleniny, cibule a rajčatového protlaku. Omáčka je dochucena divokým kořením a skořicí.
96
Libové kousky krůtího stehenního masa dušeného doměkka s omáčkou z voňavé uzené slaniny, cibule a pepře.
14
118
95
Šťavnaté kousky masa z kuřecích stehen, dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou. Omáčka je zjemněná smetanou.
01
Křehká roláda z hovězího masa ručně plněná okurkou, vajíčkem a uzeným špekem, s jemnou omáčkou z taženého vývaru, cibule a pepře.
07
84
Na vysmažené slanině se restují papriky, rajčata a cibule. Do omáčky se přidává tažený hovězí vývar a pomalu dušené hovězí a vepřové maso. NÁŠ TIP! Skvěle chutná s chlebem v...
12
Silný, pomalu tažený vývar s kousky masa a kořenové zeleniny.
NÁŠ TIP! Polévku můžete doplnit nudlemi, vašimi oblíbenými polévkovými těstovinami nebo kapáním (zavářkou)....
87
Hutná svačinová polévka z červené řepy s kousky hovězího a vepřového masa dušeného na kořenové zelenině s bramborem a hlávkovým zelím, zjemněná smetanou.
81
Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou.
NÁŠ TIP! Tuto oblíbenou polévku můžete na talíři dozdobit lžící zakysané smetany.Tato polévka je...
85
Hustá polévka ze sušeného zeleného hrachu s cibulí, česnekem a majoránkou.
89
Díky žampionům restovaným s nadrobno nakrájenou cibulkou a pečlivě vybranému koření má tato vydatná polévka nezaměnitelnou, plnou chuť. Na jemnosti jí pak dodává smetana s...
76
Lahodná smetanová omáčka z kořenové zeleniny a divokého koření, s křehkými plátky zadního hovězího masa špikovaného voňavou slaninou.
6
Na másle restované čerstvé žampiony s krémovou smetanovou omáčkou.
Vhodné pro vegetariány.
NÁŠ TIP: Ideální s celozrnnou rýží nebo těstovinami.
759
Omáčka s dušeným kysaným zelím, mletou paprikou a kousky libového vepřového masa, zjemněná smetanou.
15
02
Vydatná svačinová polévka s kousky hovězího masa a brambor. Maso je orestované na cibulce a paprice, zalité hovězím vývarem. Polévka je dochucená majoránkou a česnekem.
83
Libové kousky jeleního masa dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou, podlité taženým vývarem, dochucené česnekem a jalovcem.
110
Vydatná zeleninová polévka připravená na cibulovém základu, kořeněná majoránkou a pepřem.
NÁŠ TIP! K této vydatné polévce můžete přikusovat vaše oblíbené pečivo. Je výborná na...
82
Brambory se zeleninou můžete využít na několik způsobů. Skvěle se hodí pro rychlou přípravu bramborového salátu, můžete je zapéct v troubě nebo jednoduše přidat jako...
44
Doměkka uvařené kousky brambor bez slupky ve slaném nálevu. Před konzumací nejprve trochu natrhněte sáček a nálev vylijte. Vhodné jako univerzální příloha k mnoha...
46
41
Vepřová plec v paprikové omáčce na cibulovém základu je rovnocennou variantou klasického guláše. Stejně tak je k němu jako příloha nejlepší knedlík nebo chléb.
147
KM1016
Libové kousky vepřové plece v krémové omáčce s čerstvými žampiony, zjemněné smetanou a máslem. Přílohou jsou rýžové fusilli (vřetena).
KM1003
Tradiční italská omáčka z mletého hovězího, šťavnatých rajčátek, kořenové zeleniny a bylinek s vůní Středomoří.
13
Libové kousky hovězího masa dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou, podlité taženým vývarem, dochucené česnekem a majoránkou.
03
Opravdu vydatná polévka z hovězích drštěk, doměkka uvařených v hovězím vývaru na cibulovo-paprikovém základu.
NÁŠ TIP! Doplňte tuto tradiční vydatnou polévku...
88
Jemná smetanová omáčka se třemi vařenými vejci, kterou ocení všichni strávníci, kteří mají rádi kopr.
NÁŠ TIP! Jako přílohu vyzkoušejte naše Brambory ve slaném nálevu.
17
Tradiční recept z Krkonoš je připravený z kousků vepřového masa s jemně pikantní smetanovou omáčkou, ke které se nejlépe hodí bramboráky nebo kváskový chléb.
114
Kousky krůtího masa v zeleninové omáčce s čerstvým pórkem, žampiony, paprikou, zelím, sójovými klíčky, chilli, bambusovými výhonky a Jidášovým uchem.
116
Pokrm je ideální pro milovníky ostrých jídel, kteří v omáčce ocení chuť sterilovaných okurek, kapie a feferonek. Základem jsou šťavnaté kousky vepřové kýty. Jako přílohu...
112
Libové kousky hovězího masa dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou, dochucené česnekem a majoránkou, doplněné brambory.
53942
Tradiční italská omáčka z mletého hovězího, šťavnatých rajčátek, kořenové zeleniny a bylinek s vůní středomoří, přílohou jsou těstovinová vřetena z rýžové mouky.
KM1015
Jelení maso dušené na červeném víně s kořenovou zeleninou. Dochuceno divokým kořením a rybízovou marmeládou, která dodává omáčce sladkokyselou svěží chuť.
08
Roláda z vepřového masa, ručně plněná vaječnou fáší s kousky klobásy, v jemné omáčce z restované cibule, hořčice a vajec.
Ideální chuťovou kombinaci tvoří s celozrnnou rýží.
131
Šťavnaté kousky kuřecího masa v jemné smetanové omáčce s čerstvými žampiony restovanými na másle.
Výborně chutná s rýží nebo těstovinami.
120
Pikantní směs šťavnatého kuřecího masa s bílými fazolemi, rajčaty a kukuřicí.
Jídlo vás zasytí samotné nebo s dobrým chlebem.
122
86
Stránka 1 z 1 -
45 položek celkem