Práškový Dip Fluo - ANANAS, 100 g

Kód: 1001013
Výprodej
Neohodnoceno
Značka: Krmiva Hulín
90,86 Kč
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
23.3.2023
Možnosti doručení

Zboží po expiraci

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dip se žlutým fluorescenčním pigmentem. Vysoký obsah sušeného mléka a syrovátky s rozpusným rybím proteinem. Sladká chuť s příjemnou vůní Ananasu. Charakteristika: Vysoce atraktivní a velmi kvalitní obalovací směs se žlutou luminiscenční barvou je založena na obsahu mléčných bílkovin a cukrů ve formě sušeného mléka a syrovátky + rozpustného rybího proteinu, sojové a rýžové mouky, sušených jater, přírodního koncentrovaného, ovocného aroma Ananas a dalších pachově i chuťově výrazných surovin, které jí dávají sladkou příchuť i vůni. Jde o jemné krmné suroviny, které mají sami o sobě intenzivní pach a chuť. Ve vodě Fluo dip gelovatí, ale i tak rychle vytvoří okolo návnady pachový oblak. Už při dopadu do vody, návnada obalená tímto dipem, začne uvolňovat jemné částečky surovin a tak se vytvoří v celém sloupci vody pachový pás. Na dně se po pár minutách vytvoří pružný, gelovitý obal, který propouští do okolí všechny rozpustné složky jak z dipu, tak z nástrahy. Možnosti použití: Fluo práškový dip Ananas se může použít na jakékoliv macerované ( máčené ), ještě mokré, boilies či pelety. Dip díky svému složení, vytvoří na nich krustu, která se pak pomaleji rozpouští. Suché boilies a pelety lze namočit na 2-3 minuty do vody, pak obalit v dipu a nechat chvíli zaschnout. Poté lze opět už jen rychle ponořit do vody, ihned vytáhnout a zase obalit v dipu. To lze opakovat i několikrát, vznikne tak silnější vrstva dipu, jenž prodlouží dobu rozpadu nástrahy a sám výrazně zvýší vnadící efekt. Upozornění: Dip uchovávejte v suchém prostředí, v neprodyšném PVC sáčku, nebo krabičce. Směs je částečně hydroskopická – tvrdne i vzdušnou vlhkostí, při dlouhodobém uskladnění bez obalu. Spotřebovat do 12 měsíců od výroby.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: