LK Baits Salt Salmon Pellets 250g, 8mm

Kód: 1002688
Neohodnoceno
Značka: LK Baits
83 Kč
Skladem (3 ks)
Můžeme doručit do:
30.4.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Novinka na trhu! Pelety vyrobené z lososové pasty s jemným kořenitým nádechem. Pelety jsou vyrobeny lisováním pouze kvalitních ingrediencí na naší moderní peletovací lince. Studený technologický proces zaručuje stálost kvality, vynikající stravitelnost a velkou atraktivitu. Pelety jsou určené pro vnadění a chytání všech kaprovitých ryb, ale svou úspěšnost zaznamenaly i při lovu jeseterů a sumců. Pelety nejsou napuštěny levnými oleji se sklony ke žluknutí, ale především kvalitní tekutou potravou All Amino Nutric a stabilizované pouze přírodními látkami.

 

Obsah: Lososová moučka, Rybí maso, koření, Sojový protein,  přídavné látky  - Spirulina, Esenciální oleje, Rybí olej, Vitamíny, Aminokyseliny, Játrový extrakt, GLM  a jiné ingredience. Určeno pouze pro Sportovní rybolov.

 Použití:  Pelety můžete používat samostatně k vnadění na jakémkoliv typu vody a v jakoukoliv roční dobu. V peletách jsou použity rozpustné látky i  do chladné vody a velmi atraktivní složky do teplé vody, proto se považuje tato návnada za velmi universální. Pelety můžete používat ke krátkodobým vycházkám, stejně tak i k dlouhým výpravám. Pelety můžete kombinovat i s boiliem nebo partiklem. Pelety nastražujte na vlas nebo na gumičku. Jako zarážku používejte speciální zarážky LK Baits Pellets Stops.

Rozpustnost: Pelety se rozpouštějí v závislosti na teplotě vody a průměru v těchto časech: 4 mm/10-50 min, 12 mm/ 2-3 hodiny, 20mm/ 5-8 hodin, 26 mm/7 -12 hodin. Peleta se po styku s vodou začne rozpouštět a jednotlivé částice stoupají sloupcem vody nebo vytváří na dně velmi atraktivní mrak. Pokud potřebujete prodloužit dobu rozpadu doporučujeme nadipovat peletu v  Dipu a obalit ji Pastou. Tím prodloužíte dobu rozpadu přibližně o 20 %.

U nás vždy čerstvé! Přímo z kuchyně LK Baits!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: