Háček Mustad UP Oshaughnessy Bait vel.4 / 10ks

Kód: 1004235
Neohodnoceno
Značka: Mustad
85 Kč
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Detailní popis produktu

Běžné háčky pro sladkovodní rybolov Výběr těchto háčků pokryje naprostou většinu rybolovných metod. Nyní jsou háčky vyráběny pomocí nových moderních postupů k dosažení ještě vyšší kvality a trvanlivosti ostří. Balení 10ks Vel.4 Mustad Ultrapoint® Rozdíl oproti jiným Nejdříve je nutné zmínit, že firma Mustad má jako jediná v tomto oboru vlastní výrobu drátů pro háčky v Norsku, kde je také sídlo firmy. Takto je možné zaručit nejvyšší možnou kvalitu. Pro každou velikost háčku je použit individuální průměr ocelového drátu. Výroba nejostřejších hrotů může vést k jejich oslabení. Procesy jako je broušení a chemické ostření odstraňují kov ze špičky háčku. Pokud není zvolen optimální úhel hrotu háčku, může při kontaktu s tvrdým dnem či při delším setrvání ve vodním prostředí dojít k jeho ztupení. Tří-stupňová technologie broušení UltraPoint® umožňuje vytvořit neuvěřitelně ostrý a trvanlivý hrot háčku. Při této technologii nedochází k obroušení takového množství materiálu. Výsledek: nejostřejší a nejpevnější háčky na světě. 4.3 Microsharp Point Technology Délka hrotu háčku je navržena tak aby se rovnala 4,3 násobku průměru použitého drátu, což je optimální poměr k dosažení maximální pevnosti a ostrosti háčku. Háčky UltraPoint® jsou o 20% ostřejší a jsou navrženy tak, aby i ostřejší vydržely déle. Technologie ULTRAPOINT™ je tvořena nejmodernějším tří-stupňovým procesem broušení Opti‑Angle™, který neodstraňuje z hrotu takové množství materiálu jako jiné konvenční metody. Háček poté projde inovativním počítačově řízeným tří-stupňovým procesem popouštění – Nor Temper™. Tato tepelná úprava vytvoří jemnou ultra-pevnou strukturu materiálu, což zvýší pevnost háčku až o 30% v porovnání s běžnými metodami popouštění. Výsledkem jsou ultra-ostré a ultra-pevné hroty háčků, které umožňují rychlé a snadné proniknutí… a také delší trvanlivost.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: